Το Viral είναι το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της τηλεόρασης Creta και ήρθε για να γεμίσει τα σαββατοκύριακά μας με μόδα, συνταγές, θετικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, νέες γνώσεις, μα πάνω απ' όλα διασκέδαση!
Η εκπομπή αποτελείται από πέντε βασικές ενότητες, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτές:

Viral 2gether: Η Κάτια Κακουλάκη και ο Νεκτάριος Βαζακόπουλος μας ενημερώνουν για όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της μόδας. Το αγαπημένο δίδυμο επιστρέφει δυναμικά και μας ταξιδεύει στον κόσμο της μόδας!

Viral Cook: Ο Γιώργος Ορφανός παρέα με τη Χρυσή Πάγκαλου μαγειρεύουν για εμάς εύκολες και γρήγορες συνταγές. Το μαγειρικό ζευγάρι της εκπομπής Viral ήρθε για να μας δείξει πώς η καλή μαγειρική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Best news: Ο Σαράντης Σιμάκης μοιράζεται μαζί μας θετικές ειδήσεις και νέα εθελοντισμού από όλο τον κόσμο, με στόχο να μας γεμίσει αισιοδοξία και να μας προτρέψει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Viral news: Ο Γιώργος Μαραβελάκης παίρνει συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα της τέχνης και της επικαιρότητας βοηθώντας μας έτσι να γνωρίσουμε καλύτερα ανθρώπους που ενδιαφέρουν και διαφέρουν.

My green life: Ο Κώστας Γωνιανάκης και η Έλλη Στούρνα μοιράζονται μαζί μας γνώσεις και συμβουλές για έναν πιο "πράσινο" τρόπο ζωής: έναν τρόπο ζωής με περισσότερη υγεία, οικολογία, και σεβασμό απέναντι στα ζώα.

My green life - street edition: Το My green life βγαίνει στους δρόμους και σας γεμίζει ερωτήσεις. Τι ξέρουν άραγε οι κρητικοί από διατροφή και οικολογία;

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00

Εκπομπές