Η Τηλεόραση CRETA, με την υποστήριξη του Vegan Life Festival, παρουσιάζει την πρώτη vegan εκπομπή στην Ελλάδα!

Ο Κώστας Γωνιανάκης και η Έλλη Στούρνα έρχονται για να σπάσουν τα στερεότυπα γύρω από το βιγκανισμό! Μέσα από το  "My Vegan Life", ένα φρέσκο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, έχουν βάλει στόχο να μας αποδείξουν ότι οι vegan δεν τρώνε μόνο μαρούλια και ότι ο βίγκαν τρόπος ζωής είναι εύκολος, διασκεδαστικός και επιφέρει πολλαπλά οφέλη στα ζώα, στην ανθρώπινη υγεία, στο περιβάλλον αλλά και στην κοινωνία.

H Έλλη Στούρνα και o Κώστας Γωνιανάκης είναι βασικά μέλη της ομάδας του “Vegan Life Festival”, που διοργανώνει το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα vegan φεστιβάλ της Ευρώπης (38.000 επισκέπτες το 2021). Το Vegan Life Festival έχει εδραιωθεί ως ο μεγαλύτερος vegan θεσμός της Ελλάδας. Στην Tηλεόραση CRETA μας παρουσιάζουν τον vegan τρόπο ζωής και διατροφής, μέσα από απολαυστικές vegan συνταγές, προϊόντα, συνεντεύξεις με προσωπικότητες που τους εμπνέουν (από το χώρο του θεάματος, του αθλητισμού και της επιστήμης), διατροφικές και οικολογικές συμβουλές, ενημέρωση, lifestyle θέματα αλλά και αλληλεπίδραση με τον κόσμο στους δρόμους της Αθήνας και της Κρήτης. 

Η εκπομπή έχει 3 σταθερές ενότητες:
MyVeganSchool: Ο Κώστας και η Έλλη, μέσα από συζητήσεις με τον κόσμο στο δρόμο αλλά και με ενημερωτικά σποτ, μας δίνουν πληροφορίες για την φιλοσοφία του βιγκανισμού.
MyVeganKitchen: Ο Κώστας και η Έλλη μαγειρεύουν παρέα με αξιόλογους Vegan Chefs και Food Bloggers απίστευτα vegan πιάτα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό.
MyVeganStories: Ο Κώστας και η Έλλη συζητάνε για τον βιγκανισμό με ανθρώπους που έχουν πράγματα να πουν για να μας εμπνεύσουν είτε μέσα από τη ζωή τους και το έργο τους είτε μέσα από τις γνώσεις τους.
 
“My Vegan Life”: παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για αυτή τη στάση ζωής
που αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό παγκοσμίως!

Εκπομπές