Το Cretan Cook, ο 1ος Διαγωνισμός Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής της Κρήτης, στην Τηλεόραση Creta με παρουσιάστρια τη Μαρία Σπυριδάκη!
Η Κρήτη, είναι η γενέτειρα της Μεσογειακής διατροφής και αποτελεί αδιαμφισβήτητα πηγή έμπνευσης για παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα πιάτα με πρωταγωνιστή τις αγνές πρώτες ύλες του νησιού.
Στο Cretan Cook, οι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν μέσα από έναν κύκλο μαγειρικών δοκιμασιών εμπλουτίζοντας, ταυτόχρονα, τις γνώσεις τους και εξασκώντας τις αντοχές και τις ικανότητές τους, με σκοπό να φτάσουν μέχρι τον τελικό.
Δύο μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών από τη Σχολή Μαγειρικής Taste Academy.
Οι κριτές θα δοκιμάζουν τα πιάτα των διαγωνιζομένων βαθμολογώντας τόσο το γευστικό αποτέλεσμα και την εικόνα όσο και την ίδια την προσπάθεια.
Στόχος του διαγωνισμού, εκτός από την ανάδειξη των δύο μεγάλων νικητών, είναι η μέγιστη προβολή των πρώτων υλών και των τοπικών προϊόντων, αλλά και η προώθηση της Κρητικής διατροφής. Παραδοσιακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές, εκλεκτά προϊόντα από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο, μαγειρικά μυστικά, πάθος, όρεξη, φαντασία και δημιουργία, αποκλειστικά από την Τηλεόραση Creta!

Εκπομπές