Αρχική Follow Us

Για 2η τηλεοπτική χρονιά η Αγγελική Καλογεράκη και η Νίκη Μπελαδάκη, δυο νέα κορίτσια που έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής με τη δουλειά τους στο χώρο της τηλεόρασης συνεχιζουν στην εκπομπή “Follow us”.
H εκπομπή “Follow us” μας παίρνει από το χέρι και μας παρουσιάζει οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.
Τα θέματα αφορούν στη μόδα (σε ρούχα, αξεσουάρ, μαλλιά, μακιγιάζ, σώμα/ευεξία …) , στο design (σπίτι, διακόσμηση, κατασκευές, αυτοκίνητο κ.α. ), στο lifestyle της πόλης (εκθέσεις, εκδηλώσεις, θέατρο, βιβλίο, νέα στέκια κ.α. ), κλπ.
Για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, αλλά και πολλά άλλα, κάνουμε “Follow” και στα social media της εκπομπής και μέσα από προσωπικές μας εμπειρίες και εικόνες, κερδίζουμε πολλά δώρα!
Είναι ωραίο να ανακαλύπτουμε την πόλη και το νησί μας, να γεμίζουμε το χρόνο μας με ψυχαγωγικές αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες, να μοιραζόμαστε έξυπνες ιδέες και να γνωρίζουμε άλλες τόσες για να ομορφαίνουμε τον χώρο μας αλλά και την καθημερινότητά μας.
Να φροντίζουμε να είμαστε πάντα στη μόδα, αλλά να κρατάμε και το δικό μας προσωπικό στυλ, να μαθαίνουμε τα trends αλλά και την ιστορία τους!
Για όλα αυτά και άλλα πολλά, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την Αγγελική και τη Νίκη στην νέα εκπομπή τους “Follow Us” της τηλεόρασης Creta.

Εκπομπές